Pages

Nov 11, 2009

Sanggup tak nak labuhkan bontot atas ni?

Ya !

Seperti biasa, orang-orang luar negara ni kreatif dia memang lebih.
Apa la yang diorang makan sampai diorang boleh pikir out of the box,
dan dapat pulak laksanakan tu..

Googling googling tadi, aku ada la jumpa gambar beberapa kerusi yang terlampau2 la kretipnye si pereka kerusi2 itu.

meh kite tengok..

huuuu...!!
hitam berkilat!
pada mata aku yang tak berapa nak naif ni, yang belakang, aku nampak macam kaki lelaki, yang depan kaki perempuan..
tapi nape kaki pompuan tu terjengket camtu?
oooo...mungkin jengket nak amek barang atas almari kot..haha!


motif kerusi ni?
tak tau la plak aku..
camno nak masuk tu?
dah macam pemukul telur je dah aku tengok..huhu..




hmm..yang ni dia dah exploit pompuan dah..
jadi sape2 yang teringin nak duduk atas riba pompuan tapi takut kene lempang,
try la kerusi ni..hehe.. tapi terkangkang sungguh 'pompuan' ni.. pe nak jadi ni?
kui kui kui...

yang ni lawak!
hahaha!
sape2 rase nak berbontot besau,
leh la try duk atas ni,
bontot badak trus!

ni pon kerusi exploit pompuan gak ni,
tringin la plak aku nak duduk,
leh nampak kaki slim..hahaa!

oooops!
kebanyakan nye wat kerusi asik nak kenakan pompuan je..
yang lelaki xde ke??

sape cakap xde..
tgk bawah ni.
aku taknak komen lebih,
lu pikir la sendiri..
ahaks!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...