Pages

Nov 22, 2009

Filem The Forth Kind- Based on actual case study.

Aku dah tengok filem ni lame dah, dalam 2 minggu lepas kot?
Aku gi tengok dengan Zaimi la.. seperti biasa..
Tapi baru arini nak review..huhu..
Mase aku tengok filem ni la aku ternampak iklan KFC yang tak adil tu..



Cerita ni katenye adelah berdasarkan kisah benar, yang terjadi dekat Nome Alaska.
Memula aku cool lagi tengok filem ni,
tapi lame2 seram gile.
Sebab pe? Sebab dia adelah kisah benar.
Kisah benar mengenai makhluk asing.

Haha..lepas tgk cerita ni, aku takleh tido malam.
Mase tengok, siap aku terlompat sebab terkejut ade 1 scene tu..
pergh..

Aku tak nak cerita lebih2, nanti potong stim..haha!
Korang gi tengok, pastu bila balik,
korang Google name Dr. watak utama tu,
ala yang anak dia kene abduct tu..
mesti korang geleng kepala macam aku jugak..
hoho~

ngeeeeeeeeeeeeeee!


ps: kalau anda lemah jantung, aku tak sarankan tengok.
sensilap boleh mati terkejut nanti.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...