Pages

Oct 16, 2009

SOmeone asked..


ade sorang kawan lame aku buzz tadi kat YM, dia kate dia tengok blog aku..
aku cakap thanks la kan..
sudi jengah blog tak seberapa ni..huhu..

pastu dia tanya,

"ko dah kapel brape lame dah? nape tak letak dah brape ari korang kapel kat blog ko macam orang lain letak tu?"

err..
aku tak tau nak jawab pe..

aku cakap la kat dia,
aku pon tak tau bila kami start bercinta..cewah..

tapi memang btol pon,
aku tak tau bila kami start kapel..
kami tak ade official date yang kate kami dah start kapel..
kami paham2 sendiri je..

dan aku pon tak penah lak kira dah brape ari dah kitorang bersame..
brape ari ar Mie?

huhu..

yang penting, aku sayang dia..

:)


*nanti aku dah kahwin aku kira ye brape ari aku dah kawen..hehe*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...