Pages

Oct 9, 2009

Kek Kah?

AKu kan, tringin sangat nak makan kek dari semalam..
Tapi tak gak gi beli2 lagi..
Dah boring2 ngantuk2..
aku pun bukak la Google Image, search gambar kek..

aduss..banyak gak design2 kek yang pelik2..
siap ade yg wat aku rase tbantut lak nak makan kek..huhu..

ni kek sushi..
yg sushi tu icing je..



ni lak kek untuk perempuan pregnant..

ni kek untuk orang nak dapat baby..



yang mee tu icing sebenrnye..huhu..


kek untuk haloween.. putus selera..


kek otak ke paru2?
..eeew~

kek Nintendo..


kek kawen yang...pelik?


kek corak taik...uwek! siap ade lalat lg..


sanggup ke nak makan budak neh?

ni pon kek haloween..eeeewww!!


kek kawen...
tp mcm pelik je mase kawen potong diri sendiri..hehe!


oh ini kek bantal mawi..

nak makan kek..
tp nak yg simple2 murah2 je..
hmmm~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...