Pages

Sep 12, 2009

Tidak bagi aku~


Ni gambar aku, snap siang tadi..
Sukati aku la, blog aku..hahaha!

AKu pergi Berjaya Times Square tadi ngan Wa, Pae & Huda..
KTM Komuter berjaya buat aku marah atas kelambatan, kepenuhan, gegaran, himpitan, & pelbagai unsur lagi..huhuuu~

B.E.N.C.I~

Kitorang tengok filem UP tu, tapi yang 3D punye..

Best woa!
Cerita ni berjaya wat aku gelak & menangis..
Jalan cerita dia wat aku sebak sedikit..
Sebab watak utama dia orang tua..
Teringat kat arwah atok aku..
Teringat kat nenek aku, cmane dia hidup sejak 9 bulan dah atok aku tinggalkan dia untuk slamanya..

Best citer ni, gi la tengok, yang 3D tau!
haha!
Efek 3D sgt best!

PAstu, jenjalan la kat Times Square tu..
Ramainye orang..
Sangat ramai..
Sikit pun tak tenang..
Kalau orang kate, nak gi lepak2 mall untuk relax2 ngan kawan2..
Tidak bagi aku kot..huhu..

Sampai nak jalan pun susah, dengan ramai remaja2 berfesyen ikut trend terkini nye..
Sampai konfius2, patung kat kedai baju ke, orang..hehe..

Tapi, aku tak selesa la tengok adik2 sekalian..yang perempuan..
Yang melayu sah2..
pakai sexy2, dan makan, minum, & smoking terang terangan di siang hari bulan puase..

Risau aku tengok..
Takut pulak rasenye nak ade anak sendiri nanti..

Hmm..
Maybe ade yang kate itu gaya terkini, open minded la sikit..
Tidak bagi aku kot...huhuuu...

Mungkin aku semi-conservative?


ps: aku sangat penat~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...