Pages

Sep 7, 2009

It's 'Y', not 'H'~

Name aku Nursyazni Binti Abdul Rahim.
Ada orang panggil aku Syaz, Syazni, dan ade gak yang panggil Nie..

Okey, sebutannye memang same kalau Syaz & Syazni tu dieja dengan menggunakan huruf H bagi menggantikan Y, tapi aku lebih suke kot kalau orang eja betol2 name aku dengan huruf Y.

Sebab kan, telinga aku memang takde masalah dengan kekeliruan H & Y tu, tapi mata aku ada kot?
hoho..

Sebab kan, kalau ganti dengan huruf H, name aku akan kelihatan janggal pada mata aku..

Nama aku akan jadi Shazni @ Shaz..

Emm..aku lagi suke kalau Syazni @ Syaz kot..

Not saying that aku kata name orang yang dieja dengan huruf H itu tak best, no.
Tapi aku cakap ni berdasarkan nama aku, sebab dalam I/c & surat beranak, name aku dieja dengan huruf Y.

hehe..so,

it's Y, not H.
seperti yang tertera kat header blog aku ni~

=)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...