Pages

Sep 8, 2009

2 x 5.. ahaks!

Pizza Hut, Set Sinar Ramadhan.
Ade 1 pizza regular, 2 air lime, 2 cucuk meatball+lada besar, 2 mangkuk sup.
Harga? RM36.80.

Ha, itulah menu aku berbuka ngan Zaimi arini..
Sekali sekala mentekedarah mahal2..ahaha~

Kitorang makan kat Alamanda, bertolak selepas Maghrib..
Kirenye, berbuka kat bilik dulu, minum air je..

Sampai kat Alamanda tu dalam pukul 8.15pm..
Order pe sume..Pizza Hut kan.. Makanan dia tak sampai on the spot..
Lagipun, ramai umat yang harus dilayan..

Agak nak bengang gak tadi..tp..
berjaya menahan kesabaran!
pheww!

Then..mase tengah tunggu makanan..
Aku tengok la sekeliling..
Penuh premis itu dengan customer..
Terkejar2 pelayan2 dia melayan orang..
Majoriti pelanggan pula adelah sekaum dengan aku, Melayu..
Dan majoriti dari majoriti itu adelah famili..
Datang makan bersame anak2..
Aku tengok jam, dah 8.40pm..


Sekali aku pon tpikir sesuatu yang buat aku tersenyum sorang2..

Same je 2 x 5 dorang ni ngan aku..tak gi terawikh..
hahahaha..

hadeiii~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...