Pages

Jul 23, 2009

Gara-gara


hahahaha!
aku menggelakkan diri sendiri..
sebab pe?
haha..sebab..

dek terlalu taksub berdrama kat Facebook bersama rakan2 tercinta,
satu post boleh jadi sampai berpuluh2 komen..
makanya sejak dari semalam kan, akaun Facebook aku difreezekan dari menghantar komen..
aiyak!

serius weh..
sekarang aku hanya boleh update status ngan main game je la kat FB tu..
agak boring disitu ye..

apalah guna nya Facebook kalau tak boleh mengomen..huwaaa!

serius boring!

sampai bila aku pon xtau..adekah aku patut wat akaun baru??!
tapi kalau buat akaun aru, sygnye game2 aku yang dah level tinggi??

arhhh!!!

Barn Buddy: dah boleh tanam pisang..aku lupe level brape..
Happy Farm: Pon dah boleh tanam pisang..
Pet Society: Dah Maju gile dah Pet aku..wuwu!
ROck Legend: arhh!! aku dah level 47 singer!!

warhhh!! ingat senang ke nak achieve sume tu??

*nanges*

wuwuwuwuwuwuwu~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...