Pages

Jul 7, 2009

Aku di Za'ba..

Ye readers, saye kini berade di Za'ba..
Za'ba tu ape?

Za'ba tu asrama..haha..

walaupun ade lagi halangan untuk aku meneruskan perjuangan di UKM ni,
tapi aku bersyukur kerana aku dah dapat bilik di kolej Za'ba ini..

sbb aku mmg tak nak duduk dah kat KIAM tu..

sbb pe?

sbb KIAM tu pekerja2 dia ampeh..
haha..

hmm..aku rase kekok sikit duk kat za'ba ni..

yela.. dah lame aku dahtak duduk hostel yang style macam ni..
yg kene mandi kat luar, tiada dapur, tiada ruang tamu..

last aku duduk hostel cmni mase 2005..

pastu, start je second year aku kat UMT dulu, aku dah pindah duk umah sewa..
dua tahun aku duk umah sewa..

pastu sambung master aritu, aku duk KIAM tu..
Kiam tu pun macam rumah gak..
tak share toilet ramai2..

huhu..
jadinye arini aku kekok sedikit...

huhu..
emm..lame aku dah tak update blog..
follower pun dah btambah..
timekacih ye kerana sudi menfolow blo0g ku ini..
ade mase nnti aku trace & follow korang..

korang pe kabo?
sehat?
hehehe~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...