Pages

May 3, 2009

WTF?


Hello!
4 Mei ni aku exam, last paper dalam peringkat Master..fuh..
Tak sabar tol..
Aku dah malas giler dah nak study..

Senak sangat dah otak aku ni rasenya..
tu la dulu gatal sangat nak buat master..ahaks!

em..
saje la kan nak cakap..
kiranya macam kes 'siapa makan cili dia rasa pedas, siapa yang poyo tu dia taulah diri dia sape'

peribahasa bodoh..haha!

ceritanya macam ni..
korang tau ape itu backlink blog?
mesti tau kan?

Motif?
untuk orang letak link ke blog kamu di blog mereka kan?
and vice versa la..

hmm..
ade sesetengah blogger ni la, 
yang aku perasan..
kadang2 tu beriya2 letak link dia kat blog aku,
suruh exchange link..

ok fine, aku letak je la kan..
then bila dah letak..aku mesti la nak bace blog dia..
and this happens just now, when I'm clicking 1 of the link on my sidebar..

then,
aku bace la entry dia..
ayat2 pujangga la kan..
dan kat last sekali ayat2 dia tu, dia ade ckp,
lebih kurang cmni la kot,

orang sekarang blogging banyak yang syok sendiri, cerita pasal diri sendiri, kurang informatif, kurang patriotik, kurang itu kurang ini..

WTF?

dah ko gak yang gedik nak orang exchange link ngan ko?
sampai mintak nak backlink dekat 3-4 kali,
pastu ko kondem blog org dlm post ko?

aku terase?

ye..
sebab mamat ni banyak kali mintak exchange link.
dan blog aku adelah berkisar pasal diri sendiri..
dan yang paling best,
dia tak link aku pun kat blog dia..

perasan bagus..

kalau ko bagus sangat apsal terhegeh2 nak carik backlink?
kalu ko bagus, orang sendiri dengan otometiknya akan meng'link'kan ko,
tak yah nak mintak org link ko..

BODOH.

emosi lak kan?
haha..

mood semasa: malas study~


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...