Pages

May 6, 2009

KFC kerdil..

Pada suatu malam pada minggu lepas.. [truknya BM]
AKu & zaimi pon membayangkan menu di bawah untuk dijadikan dinner..

enak bukan ianya kelihatan..
itulah snack plate KFC..
um umph!
Lazat kan..

jadi kami pon gi la KFC sebelah metropoint..
yang gabung dgn Pizza Hut tu..
dengan harapan untuk makan menu seperti dalam gmbaran tadi..

sesampainya kami..
kami pon berator..

bila sampai turn, kitorg tgk ayam spicey dah abeh..
alamak..
dah lain dah sikit dr gambaran..
xpela..original pon original la..

pastu tunggu punya la lame..
adeh..
ape yang lame sgt ni..
tkial2 sungguh budak itu..

hmm..
sekali korg nak tau..bila dah siap je 'snack plate' tu..
mase dia letak atas tray tu..
aku ngan zaimi nye bayangan yang indah tadi trus hilang..
puff!

sbb pe?
.
.
.
.
.
tgk la..

ayam sejuk, kurus, tulang dan kecik..
bila dikunyah teramatla keras..
sampai lenguh rahang aku mengunyah..
adoi..

Fingers Licking Good kepala hotak..
dah same taraf ngan ayam Dr Fried Chicken kat Gong Badak je dah..

kecewa tol!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...