Pages

May 16, 2009

Bergumbira main layang2!

setelah tensen dan tak tau nak wat ape, kitorang pun gi la berjalan..
dan terjumpa orang jual layang2! haha!
kami pun beli.. layang2 yang kat gambar atas tu :)

kenapa gambar naruto?
saje..ingat nak beli lion king, tp ade si babi Pumba tu..huhu..

orang bandar la katekan, tak penah main layang2 mase kecik..
eh silap, layang2 aku main dulu yg kecik, x sebesar ni...hehe...
err..abaikan lengan aku yang gagah tu :P
teruja gile ar layang2 tu naik!
hahahaha!
tapi aku tak terer..
last sekali aku serahkan kepada the real Kelantanese yang sgt expert main wau..
mase kecik dia salu wat wau..
asikla kutuk wau moden ni..hehe!

yeah layang2 ku naik tinggi!

dah tak reti nak naik kan layang2, tgkap gmbr pon jadila..hehe ;)

penat..heh..
ramai orang gi main layang2 tadi..
tp dalam ramai2, kitorang je yg main berdua..
yang lain sume main dengan anak2..
huhuu~

(^^,)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...