Pages

May 8, 2009

81...

Rupe2nya...
Harini..
aku tengok2..

Follower aku dah ade 81..
hehehe...

soklan cepumas..

follow ni bace x? hahahahahah!



Mekasih ye follow blog I yang ngarut ni..
Blog aku bukan ade isi pon bak kate sorg follower yg x abeh2 kondem blog peribadi tu..

huhu..

Kepada org yang ptikai nape anak muda asik berblog untuk tujuan peribadi, cerita hal sendiri, hal cinta, hal anak..

aku nak cakap 1 je..

sukati arr!

tak abeh2 nak suh orang wat blog sal politik la, ilmiah la..

hmm...

tak paham aku..

kepada encik itu,

dey..

pendapat semua org tak same la..

ko wat la blog politik ko, blog ilmiah ko..

pastu tak yah la suh kami2 yang blog personal ni link ko yer..

nyamposss...


dah2 xnak emo..

sekali lagi....tenkiu yer sumer yg membace!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...