Pages

Apr 28, 2009

Zaimi & Annie..

Annie take away Zaimi dari aku?
Hoh tidak..

Benda ni dah lame dah..tapi aku tak berkesempatan post..
hehe..

Encik Zaimi sekarang sudah pakai spek!
See!
Comel kan beliau? :P

Ala aku puji pakwe sendiri je..
Hak hak..

Ni gambar2 yang di ambil kat PTSL td..
untuk menghilangkan senak otak sebentar..
RSGIS suckxx..

Susah woa nak hapal..
paham apetah lagi..hahaha!!

kenape aku buat muka camtu?
trend kan skg amek gmbr muncungkan mulut :P
hahah!!
tak buat dah kot..huhuu...

dan ye aku tau..
zaimi jauuuuuuuuuuh lebih cerah dr aku (Y_Y)

ape kaitan ngan annie?
ha..
annie!
Aku pinjam buku ni kat library ketika mood gile menyerang!
aku nak mendapat lebih pgetahuan untuk bermain geochallenge facebook!
hahahah!!
ps: bila otak senak mula la mereng..hik hik...
teh beng anyone?
:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...