Pages

Apr 9, 2009

Hari ini hari khamis..

Harini kames..

Esok kene antar Assignment GIS..

No hal..

Esok bleh hantar..

Pasni, tinggal esaimen kedua prof latif, dr bad, dr yati & prof zubaid..

Aiyak! Still byk lg.. adoi..

Em ade terbace tadi, ade sorang blogger ni kate dia agak kurang gemar membaca blog orang yang cerita pasal diri sendiri.huhu.. Dah name pon blog, tak kan nak cerita sal jiran kan?

sorry la kalau dia tak suke blog personal.. Tujuan blog adalah untuk menyatakan pendapat, dan pendapat tiap2 orang ni berbeza2..

Kalau tak suka tak usah la bace :)

Neway, aku suka blog dia sebelum ni.. tapi bila dia cakap camtu rase nak merajuk lak la..

Huhu..

Weh korang, lelaki BANGANG yang mesej kat friendster tu mesej lagi..dengan kate2 yang lebih kesat.. sampai aku rase malas nak print screen.. Adoi.. Geram betol la.. ada tak pakar sakit jiwa yang boleh tolong dia ek? Ustaz2 ke.. Sian lak aku tengok.. macam duk tempah tiket neraka je mamat tu..

huhuu~~

K lah.. nak sambung esemen..

(^.^)v


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...