Pages

Apr 4, 2009

Aku dah siap semua esaimen~

ye..aku dah siapkan semua tugasan yang diberi kepada aku oleh pensyarah-pensyarah itu..

akhirnya siap jugak, siapa sangka setelah aku bersusah payah menaip, sampai naik pening, akhirnya usaha aku berbaloi! Siap! Boleh hantar dengan senang hati. Tak payah nak pikir apa dah, dah boleh start study untuk final exam.

Bila dah siap keje ni, lapang rase kepala.. tak burden dah.. kan?

.
.
.
.
.
.
.
.
.


kan best kalau aku betol2 boleh cakap macam tu..muehehehee~~

................................................................

aku cume berehat sebentar, kije belum siap lagi maa...
berkomited & dormant di alam blog buat 1 tempoh mase...

beep...
beep..
beep..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...