Pages

Apr 1, 2009

Serius menyampah!

Serius aku cakap aku sangat menyampah dengan pihak pengurusan KIAM ni..
Serius!

Harini, kelas aku pukul 11.
Jadi, sekarang ni,pukul 9.42 pagi.

Tadi, dalam 5 minit yang lepas, datangla makcik asrama ni dengan 2 pekerja pasang memasang ni, duk ketuk pintu bilik aku.. kate nye nak pasang wayar2 lak..

Please la! Sedangkan tingkat 4 ni, ade 4 lagi rumah, nape rumah aku yang lucky number 1??

SHit!

Pastu dengan selamber nye aku cakap la kat makcik tu, 10.30 nanti saye nak kluar gi kelas, ha datang la mase tu..gi la kat 3 rumah lain tu dulu.. Memang pon pas dia bukak pintu rumah lain tu, xde orang pun.. saje je nak mengacau hidup aku..

Serius aku tak suke!
Weh, yang tak sabar2 sangat nak pasang jadah tu pehal??
Mengacau je la!

Dah aku bayar duit asrama ni untuk duduk malam je ke?
Nak duduk siang wat sakit jantung je dengar bunyi gerudi!
HAritu aku tengah makan nasik, tetibe dorang datang gerudi depan rumah..

Sialan! Rase macam nak termuntah, nasik tak tertelan..

BODOH~



elok2 aku nak post sal bende lain, terus tak jadi.. nyampah!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...