Pages

Mar 1, 2009

Ini blog aku kan??

-oh ini panda, bukan aku-




hmmm.....hari ahad yg bosan ni aku x g memane pon... tadi je g balik semenyih jap....

pastu x g mane2 dah... kan ujan.. pastu duit pon dah kering... sedih tol aku..huhu~
pastu, dah name pon boring.. aku pon bukak la tenet..nak update blog la kan...

tp, nak update sal pe? xde crite pon..hua hua...
pastu...aku pon browse la tenet carik template baru lak tuk blog aku ni... tp sume nye xleh di gune kan...

macam sialan jer..

tp hati dah tergedik nak tmplate yg ade 3 column...

pastu...aku pon tjumpe la 1 laman web yg best...
dia ajar care tuk ejas sdiri HTML kod tu supaya jadi 3 column...

yes!

seronok aku!

hahaha!!
skg, blog aku yg tak seberape ni pon telah menjadi 3 column..

nak try? ha gi la SINI..


pastu kan..ade la sorg tetibe buzz aku kat YM..

dia suh aku tulis cerita yg menarik sikit kat blog aku...
hoh?!

nak aku tulis skrip drama ke?

kenal aku pon tidak..

kalu x phm cerita2 yg aku tulis, xyah la bace ye dak?

ni kan blog aku, sukati aku la nak tulis al ape... sal tapir ke,

sal terengganu ke..
ke nak aku wat blog lucah?
baru menarik?
ntah pape ntah...
aku nye blog aku nye suke la!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...