Pages

Mar 8, 2009

Oh adikku Nana~

oh halo!
pekaba sume org?
haha..semalam aku balik semenyih..saje la balik menjenguk keluarge...
umah aku kan 20 minit je pon dr UKM..hehe~
lagipon mak ckp abah rindu..hik hik~
ade miracle la terjadi..
modem broadband aku dah boleh pakai kat Semenyih ni...
beerti line 3g maxis dah recover...
setelah setengah tahun xdpt..
bongok je..
jadi bila dah dpt tu leh la men tenet..
tu yg update blog tu..hehe...

pastu tadi Nana ajak gi jalan2...
dan semestinya aku mesti nk ajak zaimi..hehe...!
mule2 igt nak gi Mines...tp Nana nak gi Alamanda lak...
sian nana...nasib xbrape bek kot arini...
sbb...mule2 nak g tgk citer Geng upin ipin tu...
tgk kat screen counter dia kate ngah selling fast...
kitorg pon berator la nak beli tiket...
sesampai je kat akak yg jual tiket tu, dia ckp dah sold out...
ampeh tol...
pastu beli la tiket Rasukan Ablasa lak..
citer dia plak...
adoyai...
seram la gak...
tp lebih kepada ntah pape...

pastu beli simcard UOX lak si nana ni...
ye la kan byk untung pakai UOX...lagipon dia bru 14thun...
dia leh pakai lagi 10 tahun...
dah beli tu...simcard masalah lak...
dari insert simcard, sampai la skg,
xleh send sms.. call bleh..
dah tepon celcom center 3 kali pon xleh solve gak...
last2 dia kate akan solve kan dlm mase 3-7 hari...
sgt lame tu...


huhu~


kakak dan abang ipar wannabenya berkate: tak dapek la kitorg nak nolong eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...