Pages

Mar 2, 2009

No phone sudah tukar!! hmm..igt atok la pulak.. :(

aku beli no baru semalam..
hehe..saje beralih kepada celcom lak...
emm kengkawan, nnti aku bg nombor baru aku yer...
pastu pg ni aku nak bgtau la family aku pasal nombor bru ni..
tkut nnti dorg tepon aku xdpt lak..
org 1st aku tepon adelah mak..
mak suh aku sms kat tepon dia..
pastu aku msj nana..
msj abah..
msj alang plak suh btau kat nenek, atok ngan angah aku dah tukar no...
pastu bru aku tersedar.. atok??
astarghfirullah...
aku selalu terlupa la..
bila sebut nenek je..mesti nak sbut atok sekali...
atok mane ade dah...
no tepon atok skg Aul yg pakai...
sedihnye.. :(
ini kubur atok...aku saje amek gmbr ni.. nak bg aku igt, yg atok dah 2 bulan dah xde..
tp nmpknye aku masih belum biase dgn hakikat ni...
aku rase atok asik ade je...
mgkin sbb mase hari atok meninggal tu pon, pagi tu atok ceria je...
byk yg kitorg sembang..
macam bese...
tup tup kul 2ptg saki dada, masuk CCU hospital serdang..
10.45 malam dah takde atok dah :((
atok pergi senang sgt la...Nie sentiasa it sume tu mcm mimpi je...
rindu sgt............
kalu dulu atok pakai line maxis gak...
dahla 2 minggu sebelum atok meninggal atok siap kene tipu lagi ngn cina kat kedai topap tu..
hehe..sian atok...
trus angah tukarkan atok pakai Value 30..jadi xyah topap2 lagi...
cina tu pon amek kesempatan sbb atok kan tua..
tp skg kalu aku nk call atok gune nombor ni je:
2-4-4-3-4
mudah-mudahan atok bahagia kat sane ye tok...
Nie sentiasa rindukan atok
:(
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...