Pages

Mar 26, 2009

Mati kerana Liposuction!

Zaimi sent 1 link kat aku ikut YM tadi..aku pun bukak la..
Tak kepalang terkejut nya aku bace berita dari KOSMO tu..

Seorang perempuan cantik, mati sebab buat Liposuction..
Perempuan Malaysia Ok!

cube tengok gambar atas tu, gemuk ke dia??

Ada yang tak tau liposuction tu ape?

Liposuction ini adelah teknik untuk membuang lemak berlebihan dari badan dengan care sedut..
ade tertulis gak kat artikel tu, bila wat sedut lemak ni, badan akan sakit selama 6 bulan!

gile ke hape nak tunggu 6 bulan baru hilang sakit!? sensilap sempat gemuk balik dalam mase 6 bulan tu.. dah la kulit leh menggeleber..

Korang leh bace artikel tu kat sini ha!

sila lah bace, sila lah~

adoyai..sayangilah lemak anda demi sayangkan nyawa anda..
biarlah aku diet tak makan ari gi wat mende alah ni..huuuu~

Al-Fatihah untuk arwah Noraini di atas~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...