Pages

Mar 27, 2009

Cuna jual Pil Acai??


Semalam tengah sensedap aku online.... tetibe pop up la window kecik di YM..yang mengatekan "cuna is online now"..

AKu agak excited, ye la dah lame dah tak jumpa Cuna..rindu bangat seh ngan Tot Tot Girls yang sorang ni! Semua tot tot girl aku rindu sebenarnye.. huhu.. termasuklah Ahjuma Annie! Wpon salu jumpe kat UKM..haha.. Annie aku tau ko bace ni, jgn tipu! =P

eh eh sambung citer.. pastu aku pun tpikir nak buzz la cuna.. tapi tengok jam dulu.. eh dah dekat kul 12 malam ni, lewat lak cuna online.. sbb cuna dh lame tak online sebenarnye sejak grad..

tapi, tak sempat aku nak buzz dia, dia antar mesej dulu kat aku yg berbunyi ala-ala macam ni, "Oprah Winfrey recommended these pills for loosing weight! Check it out here!"

Memula aku igt cuna nak main2 la sebab kan aku duk wat entry sal liposuction tu..sbb kitorang mmg salu bermengong-mengongan kat umah tot tot dulu citer sal bnde2 ni..hehe.. kan cuna?

pastu aku klik la link dia bg tu.. Link tu cam promote pill seperti gmbr kat atas tadi..Pil Acai ape kejadah ntah.. Siap ade la gambar Oprah pe sume..byk lagi gmbar artis Hollywood..

Pastu aku tanye la cuna, "pil pe ni cuna, oh ko jadi dealer ek.." tapi cuna senyap je..

pastu aku tukar topik, aku buzz.. " cuna, rindu la kat ko, lame giler ko tak online.."

pun cuna tak respon..pelik aku..

dahla antar link Pil Acai.. dahla name pil tu Acai!

pelik sngguh teramat!

aku dah rase tak puas ati, aku mula rase ade org lain gune email cuna wat spamming ni!

sbb cuna xkan sombong mcm tu..

pastu aku sms la cuna.. tanye dia tol ke dia ade promote nak jual pil acai kat aku..

nak tau cuna cakap ape?

"Aku tak online pon, dah lame aku tak online. Takutnya! Bila lak aku wat bisnes jual pil acai ni? tau la dulu aku belajar bisnes ngn encik manan, tp xkan la nak jual pil acai..huhu~"

lalu kitorang pon gelak giler!!!
sape la yg pedajal cuna malam td..
jadi mangse spamming..dah la pil acai..
xde name lain ke nak letak..

hahahahaha!!

inilah cuna yang aku rindui..
cuna, yg kanan dgn wa..
pon aku rindui juge..

tak dilupekan Effadah!


Pil Acai..hmmmm~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...