Pages

Feb 28, 2009

Arowana murah di Pudu

wahahahahaah!!!
arini kan..kitorg gi Pudu..
g watpe?
g jalan2 carik ikan...
hoho..
saje g kedai ikan...
sbb kat pudu la jual ikan paling murah sekali...
di area KL selangor ni..
err...bkn ikn makan ye, ikan peliharaan...
kalu ikn mkn, g tesco je...
ya...kitorg g naik tren aje...malas mo drive...
gmbr ni ms nk blik..
zaimi dah beli ikan!!
ikan ape?
ha...jeng3x!
IKAN PEARL AROWANA!
RM43 sahaje..
murah x?
kat bangi ni rm85..
tp yg pearl la..kalu yg red tail golden arowana rm900++
kat bangi rm1200++
tp kalu yg SUPER GOLDEN AROWANA, rm3500++
gile...tapi cantik la, mmg cntik sgt..
ha yg kat belakang aku ni Silver Arowana...
rm28 je sekor..
kalu kat bangi rm60++ gak...
berlambak ikan siver arowana ni...
tp zaimi xnk yg ni, dia kate ikn ni cntik bile besar je, mase kecik kureng sikit..
ha yg kat belakang kitorg ni Yellow Tail Arowana.
rm160...
kalu kat bangi rm200++...
em...Pudu jauh?
xla..
naik train kat sg besi, turun2 je kat stesen pudu jumpe la kedai dia..jalan sikit je..
kos pun rm3.40 je g balik...
tol rm2.60..
kate la myk kete rm5..
tetap murah kos nye dr g beli kat kedai ikan kat warta tu... :)
heheh...aku? aku bela guppy je :P


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...