Pages

Feb 5, 2009

Sexy nye nasik ayam ni..

lunch tadik aku ngn zaimi g makan kat seksyen 16..
tetibe tekak dan perut kami berdua tringin nak mencekik nasi ayam..
jadi kami pon order la..
zaimi nak makan nasik lebih.. jadi dia mintak la nasik lebih..
bese la tu..
jeng jen jeng!!
akak tu pon antar nasik..
hahahahah!!!
aku pon gelak..
sbb nasik lebih yg zaimi mintak td sexy bebenor rupenye kat mata aku ni...
tgk la sendiri kat bwh ni...
aku tak nak explain lebih2..
sexy x?
korg pikr la sendiri...
assalamualaikum..!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...