Pages

Feb 3, 2009

Gi TESCO Pelangi Semenyih..

YA!
aku telah pon pegi ke TESCO baru ni dgn mak & nana aritu sbb nak g beli sesuatu yg best..
hee..
lagipon aku x penah lagi g sini jadi tringin gak la nak tengok cmane rupe TESCO baru ni..
lain la dalam dia dr TESCO Kajang.. Escalator pon lain..
haha..
pas beli bende yg best tu, mak ajak g medan selera..
huh! pandai tol dorg ni nak tarik pelanggan.. kad medan selera pon boleh kumpul point kad TESCO tu.. cet!

ehem-ehem..
mak order ABC..
sb cadangan awal nak makan ABC je..



tapi aku telah menggoda mak aku nak makan mee hot plate..
jadi mak ngan nana pon tpengaruh..
hahahahahaha!!!!!

aku ngan nana order hotplate Yie Mee..
mak lak order hotplate noodle..
tak byk beza pon..
cuma yg noodle tu mee die kasar sikit..
rasa x sgt pon bezanye..




nyum nyum..
masih berasap di kala ini..
nak??






makan! makan! jangan lupe beli air kang tercekik suseyh..
(^^,)







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...