Pages

Jan 22, 2009

Report polis

allu.. arini aku nk story sal pengalaman sadis aku sal kehilangan kad matrik..
alkisah.. kad matrik aku ilang dah dekat sebulan dah..
aritu dah g dah unit keselamatan UKM lapor sal kad matrik ilang.. sekali mak guard kat situ kate kene g report polis dulu..
?????
heran gak mase tu..
pastu tanye kat sal ngn farah, sbb dorg dak UKM dulu..
dorg kate xyah repot polis pon..
mse tu aku dh hot dah. aku mmg tpikir yg makcik tu pekena aku jer..
pastu pagi td g la lg..
tup tup..
mmg sahih!
prosedur baru UKM skg mmg kene wat repot polis..
x caye? ha cube tgk kat bwh ni..
ente pcy skrg?
huhuhu..
pastu.. disbbkan aku dmm truk gak arini n nk g ke pusat kesihatan.. jadi aku pon tpakse la g ke balai polis kat bandar baru bangi ni..
sesampai je kat balai polis tu,aku tpikir..
cmane nak cakap ngn polis ni ek.. kang gelak kang naya je..
nak ckp cmne..
"polis polis... kad matrik sy ilang.."
hoh??! xkan nk ckp cmtu kot??
ayoyoyo...byk malu juga..
bile aku start cite je kat polis tu, dier trus teka aku ni dak UKM..
dier pon gelak je..
mmg dier kate x relevan tp dah UKM bg arahan dorg wat je la..
gilo.. UKM je yg ilang ad matrik kene repot polis.. dan aku bukan yg ptame..
huhu~


ha.. inilah repot tu.. dahla kene byr RM2..
sabau je la.. agak myusahkan la...
@#$%

pastu g balik kat unit keselamatan tu..
dier amek salinan besar..
pastu kene isi borg lagi.. aduhai..
xleh tulih rgkas2 lak tu..
kene sound sebijik aku sbb tulis ringkas2..
sekali lg @#$%^&

las sekali zaimi yg tolong aku isikan borg..
ni borg lain lak..adoi.. dahla sakit2 bdn..
byk lak dugaan..
sabau je la..
pastu..
x sampai pon 5minit..
kad matrik baru aku dah siap di cetak..
hoh???
kejap je pon.. ampeh..
saje je pjg2 kan prosedur..



ni la kad matrik baru aku..
sebijik tet tet macam kad matrik lame..
haha..
ampeh tol~~~



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...